Cum de câștig acum mai mult pe zi decât înainte ca angajat pe lună

Urmează să-ți zic cum am ajuns aici și cum poți să o faci și tu. Sau poate tu crezi că nu poți. Tu știi cel mai bine. Intenția mea e să dau mai departe ce-am învățat și ce m-a ajutat să am un business de succes și un lifestyle cum doar visam. Nu e o șmecherie, combinație sau MLM. E un model de business ce funționează.
Traveling Hudi
Povestea asta începe acum vreo 2 ani și ceva. Cam de când n-am mai scris pe acest blog. Într-o zi cu soare, prietenul meu Ciprian mi-a povestit despre afacerea pe care tocmai o începuse. Era foarte mândru. Lucrase la ea 3 luni după ce venea de la serviciu și se gândea să renunțe la job. Mi-a spus că deja câștigă 800$ pe lună, adică mai mult decât avea salariu. Că a urmat un curs pe care l-a cumpărat online cu 5000$. Cât?! Bă, ești nebun! Cum să dai atâta pe un curs? Da mă, am dat. Și uite că văd deja rezultatele.

A început să-mi explice pe scurt despre ce e vorba. Cumperi un produs din China și-l vinzi pe Amazon.com în US. Amazon se ocupă de toată logistica acolo. Și poți să faci totul din fața calculatorului. Gata. Eram mai entuziasmat decât el. Să pot să vând în US fără să fiu acolo? Waw!

amazon-box

Ciprian vroia să-i fiu partener. Vroia să-mi dea acces la curs dacă îl ajutam cu produsul lui. Foarte tentant. Mi se potrivea perfect. I-am cerut câteva zile să mă gândesc. Eram deja implicat în mai multe proiecte și nu știam cum să mă mai împart. Am început să caut pe net detalii despre cursul ăsta. Am rupt torrentele și forumurile. Până într-o noapte, când l-am găsit. Am găsit cursul! Fusese luat și copiat de niște băieți, iar apoi făcut accesibil celor dintr-un grup restrâns.
M-am întâlnit din nou cu Ciprian și i-am spus că nu vreau să fim parteneri, dar că vreau să ne ajutăm reciproc. Ideea mea era să facem un mastermind, fiecare cu brandul și produsele lui, dar pentru că urmam același curs, să ne ajutăm între noi. A fost de acord.
Am început să povestesc la toți prietenii despre această oportunitate super tare. Spre mirarea mea, nu mulți au reacționat ca și mine. Mihai a fost primul care a zis că-l interesează. Apoi a fost Vlad. Și după mai multă convingere, s-a băgat și Vladone.
Am share-uit cu ei cursul și am renunțat la toate celelalte proiecte în care eram implicat.  Focus 100%. Ne întâlneam toți 5 la mine acasă de două ori pe săptămână pentru cel puțin 3 ore. Împărțeam tot ce știam, ne consultam, ne motivam și ne țineam accountable. Pas cu pas am ajuns în câteva luni să avem fiecare câte un produs la vânzare.
Mi-am vândut mașina ca să am bani de primul stoc. A meritat. Am început să vând din ce în ce mai bine. După 5 luni produceam destui bani cât să-mi mențin creșterea business-ului și să-mi realizez visul. Am plecat să călătoresc în jurul lumii. Încă fac asta 😉
După ce am început să fac bani, cu prima ocazie am plătit cursul integral. M-am gândit că băieții ăia au creat ceva valoros și am vrut să-i răsplătesc. I-am cunoscut apoi, le-am povestit de cum i-am descoperit şi am petrecut împreună 🙂

Matt, Jason and Charles
În lunile în care am mai stat în România și chiar și după ce-am plecat, am spus la mulți prieteni și cunoștințe care-i treaba cu business-ul ăsta. Sunt unii care au luat-o în serios și au făcut treabă și alții care au renunțat după o vreme. Acum sunt peste 100 de români care sunt în grupul pe care l-am creat: Amazonienii. Cei care nu s-au ținut de treabă au fost dați afară. Unii sunt la început, alții sunt avansați. Se împărtășesc trucuri și noutăți, se fac masterminduri pe Skype și offline și s-au creat parteneriate. Sunt oameni acolo dispuși să ajute și să împărtășească din ce știu.
Și da, ce-am scris în titlu e adevărat. Așa arată o zi oarecare pentru brand-ul meu:

Vanzari 1 mai

Acum vreau ca această oportunitate să ajungă și la cei ce nu sunt în cercul meu de cunoștințe. Știu că e greu să ai în România 5000$ de dat pe un curs, apoi să cumperi și stoc și să ai și bani pentru marketing. Eu vreau să te învăț cum să începi acest business sănătos, cu cât mai puține riscuri și cât mai eficient.
Îți vorbesc de parcă aș vorbi cu mine dacă aș fi la început. Nu mai e la fel de ușor ca acum 2 ani. Piața se consolidează. Dar, oportunitatea există în continuare și sunt mulți care reușesc să aibă succes chiar dacă au început de curând. Asta e sămânța pe care o plantez în capul tău. Tu te folosești de această informație cum vrei. Odată ce ți s-au deschis ochii și ai înțeles potențialul, nu-ți rămâne decât să treci la treabă. 
Poți să faci singur asta. Sunt podcasturi, bloguri și o grămadă de alte surse pe net unde poți afla cum să faci mai bine afacerea asta.
Dacă vrei însă să te ajute cineva cu experiență, care a reușit să ajungă la cifrele de mai sus în timp ce călătorea în jurul lumii, I’m your guy. Alături de prietenii mei, o echipă de experţi adică, îţi voi arăta tot ce a funcționat și ce nu a funcționat până acum și voi face tot posibilul să reușești.

surround-yourself

Îți voi cere bani pentru asta. Am învățat că timpul meu este foarte prețios. De aceea, pentru o consultație personală cu mine prețul este de 1000$. Stai liniștit. Nu-ți cer atâta de la început. Întâi vreau să te ajut să câștigi suficient de mulți bani ca să-ți permiți o astfel de consultație.
Dacă te interesează detalii despre programul pe care-l ofer și cum poți aplica pentru înscriere apăsă butonul de mai jos.
Vezi-detaliiDacă nu, cam atât am vrut să zic despre asta acum. Poate crezi că nu ai resurse. Poate crezi că nu e timpul potrivit. Poate chiar nu ți se potrivește. Tu alegi ce știi că-i mai bine pentru tine. Am vrut să-ți arăt că există întotdeauna soluții și că asta a fost și este calea mea pentru a face visele realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *